MARK пишет: Шановний Богдан я розумію що хочеться щось своє, але дивлячись на ваші схеми дуже важко буде втілити, а чому ви не хочете скористатись вже готовими схемами наприклад такими
Это изображения скрыто для гостей.
Пожалуйста, зарегистрируйтесь или войдите, чтобы увидеть его.
взято з
http://fishgun.spb.ru
Нічого важкого.
Вложение 4_2013-03-23-2.JPG не найдено
Вложение 11.JPG не найдено
Вложение hee533e0.JPG не найдено
Спускову скобу можна замінити обоймою навколо ствола(дюралева трубка),і штоком для спуску,закріпленого на трубці.Ще пружина,штифт клапана(гвинт,або вісь на шплінтові) або Г-подібний штифт для автоматичного скидання линя.Задня заглушка виточується ,ножовкою і напилком робиться V-подібний виріз під ролики.
Пружина потрібна тільки для того,щоб після спуску все залишалося в передньому положенні,бо якщо повернеться назад,то хвіст поршня не зайде під ролики.
По токарці взагалі деталей менше,ніж у інших рушниць-заглушки(передня,задня-і ніякої фрезерної обробки),ресивер,ствол,надульник,гермоввід,шток спускового гачка.І трохи слюсарки. Немає фрезеровочних робіт взагалі.Трохи слюсарки-пропили в стволі і V-подібний виріз під ролики в задній заглушці.Перед пайкою шайб на ролики надіти по два маятники.
Все.Що складного?
Дойдуть руки-зроблю креслення більш детальніші(з проекціями).
Ствол з різьбами М14х0,75 і ресивер(діаметр внутрішній 34мм) з привареною передньою заглушкою(все з нержавійки) у мене є.
Mark,а в чому,на Вашу думку,полягає складність моєї схеми?