Портал Подводного Охотника

ТО та Ремонт підводних рушниць!

Больше
12 ч. назад #515601 от Захар
Захар ответил в теме ТО та Ремонт підводних рушниць!
Так ! Цікава! То моя рушниця , що виготовлялася на заводі тоді *Кристалл* НПО Микропроцессор на Нивках в Києві! Усього було зроблено 100 шт. комплектів з яких я забракував 30 шт. Отакі були часи . То був перший Судак з клапаном мого авторства! Час показав ненадійність такого клапана у тому виконанні що був! Тому з часом довелося переробляти чистий клапан в клапанно - механічний зачеп , де при відмові клапана зачеп продовжує робити як механічний! Конус був для намотки линя при полюванні в очереті глубокому , щоб не зривало зачепами! Такий конус після мене вже зробив Юрій Гориславець , але такий конструктив не зайшов до покупця і Він від нього відмовився! Мисливцям більш до вподоби швидко намотувати вздовж рушниці! Тому я знайшов рішення зі шторкою яка прикриває линескид від несанкціонованого скиду при обратному ході рушниці в очереті! Руківья цільно фрезероване з Д16Т з пінопластом та накладками заходить в пази середьої втулки ресивера та фіксується вінтом М4 ! Зовнішній вигляд рушниці нагадує рушницю Каюк Юрія Козловцева , але в нього центральна втулка ресивера лита з пластику та посажена мертво на ствол! В мене все розбирається а цетровка ствола відносно центральної втулки за рахунок шпонки на стволі та пазу у втулці! Рушниця йшла у 38 та 40мм ресиверах із 12 мм стволом з 8 мм гарпунами з передьою прив*язкою до гарпуна! Зараз це вже раритет! Щоб рушниця й зараз була актуальна довелося все переробляти в тому складі й ставити бігунок на гарпун та робити закачку як насосом так і через ствол за допомогою сегментного клапана на поршні як в рушницях Шторм Юрія Гориславця!

Бог есть - это очевидно!
Спасибо сказали: Leha

Пожалуйста Войти или Регистрация, чтобы присоединиться к беседе.

Модераторы: ЗахарKuz_LexusДенис Береговой
Время создания страницы: 0.051 секунд

Случайные объявления

1 genius_grid.png
Декомпрессиметр GENIUS Характеристики ...
24367 Просмотров
2 dual_snorkel_black2_grid.jpg
Трубка Dual  Трубка выполнена из монолитного...
26967 Просмотров
1 equator_grid.jpg
Боты из неопрена Mares Equator 2mm Легкие,...
26322 Просмотров
3 m590340_grid.jpg
НОВИНКА!!!! Mares X-Free!!! Для підводного...
26138 Просмотров
5 razor_pro_grid.jpg
Ласти Razor, Razor PRO Mares Ласты RAZOR PRO,...
26811 Просмотров